Ledige stillinger

Vi søker en markedskonsulent i Grenland.

Radio Grenland er en av de ledende lokalradiostasjonene i landet. Radio Grenland sender på hovedfrekvensene FM 107,4 - 104,4 og 106,4 ut mot en rekke kommuner i Grenland. Vi sender også på DAB, og internett. Radio Grenland holder til i Friisebrygga 2 i Porsgrunn sentrum.

Radio Grenland er heleid av Jærradiogruppen AS som eier og driver populære kommersielle lokalradiostasjoner over hele Norge. Vi driver lønnsomt, omsetter for i underkant av 30 millioner kroner årlig og har ca 30 ansatte.

Vi utvider nå staben og søker en markedskonsulent.

Stillingen innebærer i hovedsak oppsøkende salg, men også utarbeidelse av reklametekster, planlegging og gjennomføring av aktiviteter for kunder.

Jobben innebærer nært samarbeid med radioens andre ansatte i markedsavdeling og redaksjon.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass, i et kreativt og sosialt miljø.

Vi søker deg som:

  • Er kreativ og sosial
  • Har god forståelse for PC som arbeidsverktøy
  • Er ansvarsbevisst og selvstendig
  • Har høyt arbeidstempo og kapasitet
  • Har gode samarbeidsevner
  • Har sertifikat: Førerkort kl. B (personbil/varebil). Du må disponere egen bil.

 

Erfaring fra oppsøkende salg er en fordel, men ikke ett krav. Annet relevant erfaring kan være butikk- eller telefonsalg.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Geir Friberg, stasjonssjef for Radio Grenland, på tlf 907 36 669. Søknad og CV sendes til: stilling@jrg.no

 

 

 

 

 

Aktuelle kandidater til våre stillinger kontaktes fortløpende for avtale om intervju, vi har desverre ikke mulighet til å sende tilbakemelding til alle søkere som ikke er aktuelle for ansettelse nå, men tar vare på alle søknader og kontakter eventuelt søkere igjen på ett senere tidspunkt dersom vi allikevel skulle kunne tilby en stilling. Våre stillingsannonser publiseres også gjennom NAV.no, og kan søkes opp der.